הליבוט מצופה תפוחי אדמה
הליבוט מצופה תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 251 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך לקישוט: עירית, עירית, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תפוחי אדמה פרמזן & אמנון מצופה צ'ייב, הליבוט שקדים מתובל עם מחית דלעת בטטה, ו הליבוט זיגוג מיסו עם שמן צ'ייב ואורז שחור.
הוראות
לגרוס תפוחי אדמה בצד הגס של פומפיה; לסחוט נוזל עודף.
מערבבים תפוח אדמה מגורר, עירית, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה.
מפזרים את שני הצדדים של פילה דגים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מפזרים 1 צד של כל פילה עם קליפת לימון. טפיחה 1/4 תערובת תפוחי אדמה כוס באופן שווה על קליפת לימון על כל פילה.
מחממים 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני; מוסיפים 2 פילה, צד תפוחי אדמה למטה. לבשל 5 עד 6 דקות או עד תפוחי אדמה מתחיל חום.
להעביר דגים, תפוח אדמה בצד למעלה, למחבת ג ' לירול משומנת. חזור עם הנותרים 1 כפית שמן הנותרים הנותרים 2 פילה דגים.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.