הליבוט עם אנשובי-זיתים ממולאים, פלפלים אדומים ואורגנו
הליבוט עם זיתים ממולאים אנשובי, פלפלים אדומים אורגנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 208 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך זיתים ממולאים חלפיניו, שום, פילה בס ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו הליבוט עם אנשובי-זיתים ממולאים, פלפלים אדומים ואורגנו, זיתים ממולאים בשקדים, אנשובי ופלפלים, ו ברי En Croute ממולא זיתים ופלפלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את שני צידי פילה הדגים במלח ופלפל שחור.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים הליבוט ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד חום זהוב.
בקערה בינונית, לשלב פלפלים אדומים, זיתים, ורמוט, שום, אורגנו.
מוסיפים תערובת למחבת ומביאים לרתיחה. לבשל 2 דקות, עד דגים הוא מזלג מכרז.
הסר מהחום, להעביר מגש הגשה העליון עם בזיליקום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.