המהפך האולטימטיבי: עוגת אוכמניות
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים לאוסף שלך, המהפך האולטימטיבי: עוגת אוכמניות עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 360 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך חלמון ביצה, סוכר גלגלית זהב, סוכר גלגלית זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: מאפינס אוכמניות, מהפך חמוציות קצת, ו המהפך האולטימטיבי: טירמיסו.
הוראות
הפוך את פודינג: למזג את הסוכר, אבקת פודינג קורנפלור עם 1 כף חלב כדי להפוך את הדבק נוזלי. הכה בחלמון הביצה.
יוצקים את החלב שנותר למחבת, לגרד את זרעי וניל, להוסיף את התרמיל, ואז לאפשר לבוא רק לרתיחה. מערבבים את זה לתוך הדבק cornflour, ואז לשפוך לתוך מחבת נקייה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את frache crme עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד כדי לעצור את העור להרכיב, לאפשר להתקרר, ואז להתקרר עד קר לחלוטין.
הפוך את העוגה: תנור חום ל 180C / מאוורר 160C / גז
שמן קל קו הבסיס של 20 ס " מ עגולה עוגה פח.
שים את הסוכר והביצים בקערה.
להקציף עם מקצפים חשמליים במשך 5 דקות עד עבה מאוד, חיוור בצבע ואת עקביות של קצפת. לנפות את הקמח ובמהירות, אבל בקלילות, לקפל אותו. כפית את התערובת לתוך הפח בזהירות רמה אותו, להיזהר לא למעוך אותו.
אופים במשך 25 דקות עד עלה, ואז להסיר להתקרר על מתלה חוט. לקלף נייר בטנה. תחצי את העוגה כך שיהיה לך חצי מעגל. (החצי השני יכול להיות קפוא בפעם אחרת.) לפצל את חצי המעגל לשניים עם סכין, ואז כריך בחזרה יחד עם פרי להפיץ.
שים את הסוכר ואת גרידת סיד עבור הפרי לתוך מחבת עם 2 כפות מים. מביאים לאט לרתיחה עד הסוכר מומס, ואז בועה עבור 1-2 דקות עד סירופי. עצה באוכמניות, ואז לבשל לזמן קצר מאוד, ערבוב פעם או פעמיים בלבד, רק עד שהם מתחילים לפרוץ ולשחרר את המיצים שלהם (אבל עדיין להישאר שלם) ואתה מקבל סירופ סגול. להפריש להתקרר.
את שכבות הספוג והפודינג ניתן לבנות עד 2-3 שעות לפני כאשר אתה רוצה לשרת.
חותכים את ספוג ריבה לקוביות, ואז למקם בבסיס צלחת זכוכית.
טפטוף מעל המרסלה. שמור על פירות יער בחזרה למעלה, ואז כפית את השאר על הספוג עם סירופ קטן. זרוק את התרמיל מן פודינג, ואז לשפוך אותו על הפרי.
רק לפני ההגשה, לנצח את היוגורט, מסקרפונה וסוכר יחד עד חלקה וקרם. ערימה על רפרפת, ואז טפטוף על פירות שמורים וסירופ. השתמש שיפוד לסובב כמה מיצים דרך ציפוי שמנת.
מגישים מיד או סירופ discolours את הציפוי. עדיף לאכול את זה באותו היום.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טריפל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "