המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פטרוזיליה פסטו. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 633 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ רציני אוכל יש 303 אוהדים. אם יש לך פרמזן, פלפל, ספגטי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ו ספגטי עם תירס ופטרוזיליה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הספגטי במים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מסננים, ושומרים כוס מי פסטה.
לפוצץ את השום במעבד המזון עד שהוא מרוסק.
מוסיפים את הפטרוזיליה, אגוזי מלך, פרמזן, שמן זית, מלח ופלפל. גאון עד שהוא יוצר משחה עבה.
לזרוק את הפסטה עם פסטו, ולהוסיף מי פסטה שמורות לפי הצורך.
מגישים מייד. אתה יכול גם כפית פסטו על סטייק בגריל.