קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

חבילות קונפטי עם חמאה כתומה-טרגון

חבילות קונפטי עם חמאה כתומה-טרגון
חבילות קונפטי עם חמאה כתומה-טרגון נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 172 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גזר גפרורים, פילה דג סנדל, חמאת טרגון כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חבילות סלמון ואסקרול עם חמאת לימון-טרגון, חבילות פלאונדר, ו מנות קונפטי Tilapia.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים אפונה שלג לאורך לרצועות וחצי לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
3
מניחים רצועות אפונה שלג, גזר, פלפל, ומים בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים בניילון נצמד; פורקן. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים פילה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
חותכים 4 (15 x 12 אינץ') ריבועים של נייר קלף. מקפלים כל ריבוע לשניים. נייר קלף מקופל פתוח; מניחים פילה 1 ליד לקפל על כל ריבוע. למעלה כל פילה עם רבע של תערובת גזר; להתפורר או להפיץ 1 כף חמאה כתום טרגון על תערובת גזר. קיפול נייר; חותם קצוות עם קפלים צרים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מניחים מנות על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים ב 400 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בואו לעמוד 5 דקות.
9
מניחים 1 מנות על כל אחד 4 צלחות; לחתוך פתוח, ומגישים מיד.
10
מקשטים עם פלחי תפוז, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.