קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר ממולא וולדורף

חזיר ממולא וולדורף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את חזיר הממולא של וולדורף. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 51 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 684 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חזיר ספירלה, תפוח טארט, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 53%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט וולדורף חזיר, עגבניות ממולאות בשר חזיר, ו מניקוטי ממולא בשר חזיר.

הוראות

1
בסיר גדול מביאים לרתיחה מיץ תפוחים וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את תערובת המלית, התפוח, הבצל, הסלרי ואגוזי המלך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מניחים חזיר על רשת בתבנית צלייה רדודה. כפית מלית על ידי כפות בין פרוסות חזיר. כפית פאי מילוי על בשר חזיר; מפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
פרוסות בשר חזירפרוסות בשר חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים, ללא כיסוי, ב 325 3-1/4 עד 1-3/4 שעות או עד מדחום בשר קורא 140.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.