קושימומחה
מוכן ב15 דק.
מנות180
ציון בריאות0
מגזין

חזיר מפולפל עם ביסקוויטים פקאן

חזיר מפולפל עם ביסקוויטים פקאן
גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוויטים בטטה עם מותן חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט, ביסקוויטים ורוטב נקניק מתובל, ו צלעות חזיר מפולפלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פלפל ומלח. לשפשף באופן שווה על פילה חזיר, ומניחים על מתלה משומן קלות במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
אופים ב 450 במשך 20 עד 25 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך דק. הפחת את טמפרטורת התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
מערבבים שמרים, סוכר, ו 3/4 כוס מים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
להוסיף תערובת אפייה הבא 4 מרכיבים לתערובת שמרים, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם לחות. מערבבים בקמח (עד 1/2 כוס) לפי הצורך עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש בעדינות 2 עד 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
לטפוח או לגלגל בצק לעובי 1 אינץ'; לחתוך ביסקוויטים עם חותך עגול 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים ביסקוויטים על גיליונות אפייה משומנים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8
אופים ב 425 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. ביסקוויטים מפוצלים; מגישים חזיר פרוס בביסקוויטים עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק