קושימומחה
מוכן ב15 דק.
מנות180
ציון בריאות0
מגזין

חזיר מפולפל עם ביסקוויטים פקאן

חזיר מפולפל עם ביסקוויטים פקאן
גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוויטים בטטה עם מותן חזיר מפולפל, חמאת חרדל תפוחים וסלט, ביסקוויטים ורוטב נקניק מתובל, ו צלעות חזיר מפולפלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פלפל ומלח. לשפשף באופן שווה על פילה חזיר, ומניחים על מתלה משומן קלות במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
אופים ב 450 במשך 20 עד 25 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך דק. הפחת את טמפרטורת התנור ל-42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מערבבים שמרים, סוכר, ו 3/4 כוס מים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להוסיף תערובת אפייה הבא 4 מרכיבים לתערובת שמרים, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם לחות. מערבבים בקמח (עד 1/2 כוס) לפי הצורך עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש בעדינות 2 עד 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לטפוח או לגלגל בצק לעובי 1 אינץ'; לחתוך ביסקוויטים עם חותך עגול 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים ביסקוויטים על גיליונות אפייה משומנים קלות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים ב 425 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. ביסקוויטים מפוצלים; מגישים חזיר פרוס בביסקוויטים עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד