חי-אגסים מתובל Bosc עם עוגה לירה
צ'אי מתובל Bosc אגסים עם קילו עוגה היא ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אגסים bosc, מים, תרמילי הל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חי-אגסים מתובל Bosc עם עוגה לירה, עוגת צ'אי מתובלת ללא גלוטן עם זיגוג צ' אי מתובל, ו סירים איטיים מבשלים צ'אי מתובל אגסים עלומים.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות. מערבבים עלי תה; מבשלים במשך 2 דקות.
מסננים תערובת יין דרך מסננת בסדר לתוך קערה; להשליך מוצקים.
להחזיר תערובת יין למחבת; להוסיף חצאי אגס, לחתוך צדדים למטה. כיסוי; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
הסר אגסים עם כפית מחוררת; מקום בצלחת רדודה. הניחו אגסים בצד, שמרו על חום.
להביא תערובת יין לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל עד מופחת 1 כוס (כ 10 דקות).
הוסף מסקרפונה, תוך ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
הסר מהחום; להוסיף חמאה, ערבוב עד החמאה נמסה.
מניחים פרוסת עוגה 1 פאונד על כל אחד 8 צלחות, ומעל כל פרוסה עם חצי אגס 1. כפית על 2 כפות רוטב על כל מנה.