אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו חציל ממולא בירקות. מנה אחת מכילה 285 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . תמורת 1.88 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-2 מנות. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו פלפל, מלח, בצל ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -50 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61% . ציון זה יציב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חציל קטן ממולא , פרמז'ן חציל קלאסי (קל יותר) וחציל כבוש אסייתי .
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומן
2
חותכים את החציל לחצי לאורכו; מסירים את העיסה, ומשאירים קליפה בגודל 6 מ"מ. חותכים לקוביות את העיסה הוסרה; מניחים בצד את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
(מומלץ: רוטב A1)
3
חותכים את התירס מהקלח.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מטגנים בשמן עד שהבצל רך. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. יוצקים את התערובת לקליפות ששמרנו.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אורזו או פסטה בצורת אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
(מומלץ: רוטב A1)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות