טאקו חזיר משך עם סלסה הדר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 849 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ תפוזים, צ'ילי חלפיניו, שמן זרעי ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 92%. נסו טאקו חזיר משך עם סלסה Habanero, בישול איטי קובני משך טאקו חזיר עם סלסה אננס, ו בירה ברביקיו Crockpot משך טאקו חזיר עם קשיות בצל פריכות וסלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מפזרים את החזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזיר
2
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה בסיר 5 ליטר. מבשלים את החזיר עד חום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים 3 כוסות מים, מרק עוף, מיץ תפוזים, כמון, צ ' ילי, שום ובצל. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל עד חזיר הוא רך מאוד, במשך 2 שעות. לגרוס את החזיר לחתיכות קטנות, באמצעות 2 מזלגות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק עוף
מיץ תפוזים
פלפל צ ' ילי
שום
כמון
בצל
מים
חזיר
1
חותכים את הקצוות את התפוזים והאשכוליות, מניחים בצד לקצץ על הדלפק, וחותכים את הקליפה. באמצעות סכין קילוף, לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע. קוצצים בגסות את קטעי הפירות. לסחוט את המיץ מן הממברנות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית
כתום
פירות
מיץ
ציוד שתשתמש בו
סכין
2
להקציף יחד 2 כפות של מיץ הדרים שמורות, שמן, דבש, חומץ, מלח ופלפל בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ
דבש
מיץ
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
הוסף את קטעי הפרי וזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
פירות
4
כדי לשרת: לחמם את הטורטיות על ידי החזקת אותם מעל צורב במשך 30 שניות בכל צד או מקום במחבת יבשה וחום מעל חום בינוני עד התחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים 1/4 כוס כרוב מגורר במרכז כל טורטייה ומניחים את החזיר על גבי. כפית את הסלסה על הבשר ומגישים.