טארט שוקולד-אגוזי לוז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 562 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -44 גרם שומן . תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אגוזי לוז מולבנים, עמילן תירס, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-35 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: טארט אגוזי לוז שוקולד , טארט שוקולד לוז וטארט שוקולד לוז .
הוראות
1
מכינים את הקרום: קולים את אגוזי הלוז במחבת על אש בינונית עד להזהבה, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
לתת להתקרר.
3
מעבירים 1/3 כוס אגוזים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הקמח, הסוכר והמלח; דופקים עד שהאגוזים טחונים דק.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
מטפטפים פנימה את הביצה והוניל; דופקים עד שהבצק מתחיל להתאחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
7
הופכים את הבצק על יריעת ניילון נצמד וטופחים לדיסק. עוטפים ומקררים עד להתייצבות, לפחות שעה. קוצצים גס את שאר אגוזי הלוז ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בגודל 12 אינץ'. לוחצים לתחתית ולצדדים של תבנית טארט בגודל 9 אינץ' עם תחתית נשלפת, ואז חותכים את עודפי הבצק. דוקרים את התחתית כולה בעזרת מזלג. מקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות.
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
טורפים פנימה את תערובת עמילן התירס ומביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב ומגרד את דפנות המחבת בעזרת מרית גומי. לאחר שהתערובת מתחילה לרתוח, מערבבים כל הזמן עד להסמכה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים לתוך הקרום ומערבלים את החלק העליון. מקררים עד להתייצבות, כשעה. למעלה עם אגוזי הלוז השמורים.
ניתן לשלב טארט עם פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Catherman's Port. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.