קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט היער השחור

טורט היער השחור
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 640 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, פלפל טחון גס, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: טורט היער השחור, טורט שוקולד יער שחור, ו שחור יער דובדבן טורט.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה 9 אינץ ' קוטר המחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים דובדבנים ומי כוס 1/4 בסיר קטן. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד הנוזל כמעט מתאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים קירש ומרתיחים 1 דקה. עומד בחזרה, בזהירות להצית קירש. כאשר הלהבות שוככות, מערבבים בשימורים. מבשלים עד רתיחה רתיחה ועיבוי, על 3 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
קירשהקירשה
5
לטאטא קמח, קקאו, פלפל, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג. ממיסים חמאה ושוקולד מריר בסיר בינוני כבד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר מהחום; לערבב 1/2 כוס סוכר. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים, נשאר 1 כוס סוכר, ותמצית וניל בקערה גדולה עד חיוור ועבה, על 5 דקות. באמצעות מרית, מערבבים בתערובת שוקולד מומס. מקפלים תערובת קמח לתוך הבלילה. מקפלים תערובת דובדבנים ושוקולד צ ' יפס לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
העברת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים עד העליון הוא יבש מעט סדוק ובוחן מוכנס לתוך מרכז בראוני יוצא עם כמה לח (לא רטוב) הבלילה מצורפת, על 55 דקות. בראוני מגניב במחבת על מתלה 15 דקות. הפעל סכין סביב צד מחבת כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר צדדים מחבת ועוגה מגניב לחלוטין. להחליף צדדים של מחבת. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
ריבת פירה דובדבן במעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת דובדבניםריבת דובדבנים
2
העברה לשקית פלסטיק resealable קטנה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח גבינת שמנת, סוכר, ותמצית וניל בקערה בינונית עד חלקה מאוד. צמצם מהירות לנמוך. הכה בmascarpone רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף שמנת והכה רק עד מעורבב עדיין רך (לא overbeat). מיד להפיץ מוס באופן שווה על בראוני.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
חותכים מספיק של 1 בפינה של שקית פלסטיק עם משמר לעשות 1/8 אינץ ' פתיחה. צינור משמר בקווים מקבילים על פני מוס, מרווח 1 אינץ ' זה מזה. החל 1 אינץ ' מ 1 צד, לגרור קצה קיסם על פני קווים בכיוון 1. חזור בכיוון ההפוך, 1 אינץ ' מהשורה הראשונה. המשך, לסירוגין כיוון בכל פעם כדי ליצור דפוס שברון. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
6
חותכים סביב הצדדים מחבת, ולאחר מכן להסיר צדדים.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תן torte לעמוד 20 דקות בטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

מרכיבים