טלה טחון לאפות
טלה טחון לאפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוטב מרינרה בבקבוק, שמן זית, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: אורז עם טלה טחון, טלית טלה טחון, ו שיפודי כבש טחון הודי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את שמן הזית בווק על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד רך ועדין. מערבבים את הטלה ואת הפטריות; לבשל עד הבשר השחה, ערבוב מדי פעם כדי לשבור את הבשר.
יוצקים את רוטב המרינרה ומביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה המבושלת, ולאחר מכן יוצקים לתוך צלחת אפייה חסינה.
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
יוצקים את הקמח ומערבבים היטב.
יוצקים את החלב, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד מעובה. מערבבים 1/4 כוס חלב מעובה לתוך הביצה, על כף בכל פעם כדי למזג את הביצה, ואז לשפוך את הביצה לתוך הרוטב שנותר לטאטא יחד.
מורחים את הרוטב הלבן הזה על הפסטה ומפזרים גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה ופריך, כ -30 דקות.