טמפורה מטוגן במיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טמפורה מטוגן Okran. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם במיה, שמיר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו טמפורה מטוגן במיה, בגידה: ניו סאות ' רן חיים ספר בישול + במיה מטוגנת טמפורה, ו אוקרה טמפורנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי או טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
לשטוף את במיה, לנקז ביסודיות יבש לטפוח.
חותכים את הקצוות של במיה, ולאחר מכן לחתוך את לרוחב במיה לתוך סיבובים 1/2 אינץ'.
בקערה בינונית, לשלב את הקמחים, אבקת אפייה, 1 כפית מלח, סודה לשתיה, 1/2 כפית קאיין ו 1/4 כפית פלפל לבן. בקערה קטנה, לשלב את הנותרים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית קאיין ו 1/4 כפית פלפל לבן ולהניח בצד.
מניחים את עמילן התירס בקערה קטנה.
כאשר השמן חם, מוסיפים את הרוטב החריף ומי הקרח לקמח המתובל. מערבבים בעדינות; יהיו כמה גושים קטנים.
שיפוד חתיכות במיה דרך באמצע הבשר, משאיר מספיק מקום בין כל פיסת במיה כך שהם יכולים לטגן בנפרד. חזור עם במיה נותרת. לדלות שיפודים דרך קורנפלור.
מניחים לתוך הבלילה טמפורה ולאחר מכן מיד ובזהירות לתוך השמן החם.
מטגנים את הבמיה בקבוצות עד להשחמה, 4 עד 6 דקות עבור כל אצווה.
מסננים על מגבות נייר, מפזרים את תערובת מלח ותבלינים שמורות ומגישים מיד עם רוטב החווה פיקנטי.
טחון את השום ולאחר מכן להוסיף 1/2 כפית מלח כשר מחית עם קצה הסכין עד הדבק נוצר.
הוסף את זה לבלנדר עם שאר החומרים. מחית וטעם להתאים תיבול.
הסר ומניח בקערה קטנה ומקרר במשך 1 שעה.