קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר

טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר
טרין דג לבן עם ביצי סלמון ושמיר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. לכי לחנות וקחי ביצה לבנה, פלפל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Ellyn Goodrich ' s Alaskan Hellibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve), פשטידות דגים עם סלמון מעושן, סרטנים ושמיר, ו סלמון ועוגות דגים שמיר ב 4 צעדים קלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 325°f. עובש טרין שמן ותחתית שורה עם גיליון נייר שעווה (לחתוך כדי להתאים), ואז נייר שמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר כל עור כסף גלוי או גידים מדגים וחותכים משני צדי עצמות הסיכה עד שכל עצמות הסיכה הוסרו, ולאחר מכן לחתוך דגים לחתיכות 1 אינץ'. פירה דגים עם מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט במעבד מזון עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים ביצה לבנה ופירה עד incorporated, ולאחר מכן להעביר תערובת לקערה להגדיר בקערת קרח גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הגדר tamis, צד המסך למעלה, על צלחת ולעבוד תערובת דגים דרך מסננת על 2 כפות בכל פעם עם מגרד עד כל שנותר הוא גידים. המשך לעבוד דגים דרך מסננת, גירוד דגים מתוחים מהחלק התחתון של tamis מעת לעת והעברה לקערה גדולה להגדיר בקערה אחרת של קרח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לשקול דגים מתוחים כדי לקבוע כמות שווה של שמנת (1 כוס קרם שוקל 8 אונקיות). לאחר מכן, שמירה על תערובת דגים על קרח, מערבבים שמנת לתוך תערובת דגים, על 1/4 כוס בכל פעם, עם מרית גומי גדולה עד כל קרם משולב.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
להעביר רבע תערובת לקערה קטנה ומערבבים בשמיר. מקפלים בעדינות ביצי סלמון לתערובת הדגים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.ביצי סלמון.
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מורחים כשני שלישים של תערובת roe ב terrine וליצור שוקת רחבה לאורכו באמצע עם גב כף. מילוי שוקת עם תערובת שמיר, mounding אותו מעט משטח החלקה. מכסים בתערובת רו הנותרים ועובש ראפ בחוזקה על הדלפק כדי טרין קומפקטי. חלקה העליון עם מרית אופסט כיסוי משטח עם גיליון משומן של נייר שעווה (צד משומן למטה).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
אופים במרפסת awater bathuntil הוא מוצק למגע ומפריד בקלות מצדדים של עובש ומדחום מוכנס באלכסון דרך נייר למרכז של רשם טרין 110 עד 120 ° F (שיפוד מתכת או סכין דק צולל לתחתית של טרין במשך 5 שניות והוסר ירגיש חם), 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
להעביר טרין בעובש מתלה ולתת מגניב 10 עד 15 דקות לפני חשיפה.
10
כדי unmold, להסיר נייר שעווה ולהפעיל סכין דק סביב קצה עובש. הפוך קרש חיתוך או צלחת הגשה מעל טרין, ולאחר מכן לשנות ולהסיר עובש ונייר שעווה, החרמת כל נוזל עודף.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
חותכים טרין לפרוסות עם סכין חדה, תומכים בכל פרוסה כמו לחתוך עם מרית מתכת שטוחה והעברה כמו לחתוך צלחות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
* זמין ב bridgekitchenware.com.
1
טרין ניתן להרכיב, אבל לא אפוי, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.