קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה

יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה
אם יש לכם מים, גבינת עיזים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: צלוי דלעת & לזניה תרד, לזניה זוקיני (לזניה) - פחמימות נמוכות, ו לזניה 1-2-3 של אמריל (לזניה) לילדים.

הוראות

1
מחממים את התנור למאוורר 200c/180c / 204° / גז 6, מחליקים בגיליון אפייה כפי שאתה do.To הפוך את מילוי הדלעת: מחממים את השמן והחמאה בצלחת תבשיל רדודה או בדיל צלוי ומטגנים את עלי המרווה על חום עדין במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ושום טחון למחבת ומטגנים בעדינות רבה לעוד 10 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את חתיכות הדלעת, הופכים היטב את שמן oniony ולאחר מכן מוסיפים את ורמוט (או יין), המים ועגבניות קצוצות. צולים בתנור מחומם מראש במשך 30 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם. טעם לתיבול אני נוטה להוסיף לא מעט מלח כאן ולהשאיר להתקרר.עבור רוטב העגבניות: פשוט יוצקים את העגבניות הקצוצות והמים לתוך קנקן גדול או קערה, ומערבבים את הסוכר, מלח ופלפל, מקציפים את כל זה together.To הפוך את שכבת הגבינה: בקערה נפרדת הכה את גבינת העזים, גבינת שמנת, צ ' דר וריקוטה עם הביצים, אגוז מוסקט, ומלח ופלפל taste.To להרכיב את לזניה, להתחיל על ידי לשים 500ml של רוטב עגבניות קר בתחתית פח קלייה (מדידה כ 36cm x 26cm x 6cm). ואז שכבה עם שליש מגיליונות הלזניה, חופפים אותם היטב. השאר את שאר רוטב העגבניות בצד לעת עתה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אטריות לזניהאטריות לזניה
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ורמוטורמוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שכבה שלישית של מילוי הדלעת מעל הלזניה, ודולופ על שליש מתערובת הגבינה, משדל עם מרית גומי. זה רגיל לכסות לחלוטין; לחשוב יותר על התפשטות כתמים על. ואז להתחיל שוב עם שכבה של לזניה, ואחריו דלעת, ואז הגבינה. חזור פעם נוספת לזניה, דלעת, ואת האחרון של תערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים את שאריות רוטב העגבניות הקר, נותנים לו לשקוע ולהיספג בשכבות. חותכים וחותכים את כדורי המוצרלה ונוקדים מעל.מבשלים בתנור, על תבנית האפייה, במשך 1 שעה. לאחר מבושל, להוציא מהתנור ולתת לו לעמוד במשך 15-30 דקות כדי להפוך חיתוך והגשה קלה יותר. (אני אוהב את זה כאשר שלה כבר עומד במשך שעה בערך, יותר מדי.) כפי שאתה חותך וחותך, תבחין בריכת גביני tomatoey רדודה בתחתית הפח; לחם טבול לתוך זה הוא מדהים.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים את צנוברים קלויים על הלזניה, לחתוך לריבועים כדי לשרת.הפוך קדימה להטות עד 2 ימים קדימה, להפוך את מילוי הדלעת, להשאיר להתקרר ולשמור, מכוסה, במקרר. הפוך את שכבת הגבינה ולשמור, מכוסה, במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להרכיב את לזניה ומבשל לפי ההוראות.להקפיא מראש טיפ לבשל, מגניב להקפיא את דלעת מבושל עד 1 שבוע. הפשרה בין לילה במקרר. כאשר מוכן לשימוש, להרכיב את לזניה ומבשל לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

מרכיבים

400דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות קצוץעגבניות קצוץ800דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות קצוץעגבניות קצוץ250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת צ'דר מגורדתגבינת צ'דר מגורדת225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת עם שום ועשבי תיבולגבינת שמנת עם שום ועשבי תיבול3largesביצים אורגניותביצים אורגניות600דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.packetsfresh לזניה גיליונות, 600 גרם סךpacketsfresh לזניה גיליונות, 600 גרם סך3שיני שום, קלופים וקופיםשיני שום, קלופים וקופים225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזים רכה וטריהגבינת עיזים רכה וטריה2כדוריםגבינת מוצרלהגבינת מוצרלה10שרימפס וורידיםאגוז מוסקט טרי צורם טובאגוז מוסקט טרי צורם טוב23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2בצל, קלופים וקצוצים דקבצל, קלופים וקצוצים דק10שרימפס וורידיםפלפל טחינה טובפלפל טחינה טוב125דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים2kgsדלעת, קלופים, deseeded וחותכים לקוביות מחוספס 3cmדלעת, קלופים, deseeded וחותכים לקוביות מחוספס 3cm500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק8עלי מרווהעלי מרווה10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי10שרימפס וורידיםפפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט12 כפיות אבקת שוםמלח ים או 1 כפית מלח שולחןמלח ים או 1 כפית מלח שולחן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי30דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח51 לב מפאלדי טרי אם אפשרורמוט או 5 מ ורמוט או 5 מ " ל יין לבן601 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)5001 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)