יין אדום אגסים עלומים עם מילוי מסקרפונה
יין אדום אגסים עלומים עם מילוי מסקרפונה עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 962 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . אם יש לכם גבינת מסקרפונה, סוכר, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו אגסים קלויים עם מילוי Maple Nut Mascarpone, מרסלה אגסים עלומים עם גבינת מסקרפונה, ו אגסים עלומים עם קצפת כתומה-ג'ינג'ר מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לקלף אגסים ולהשאיר גזע שלם. בסיר גדול, להביא יין כמות שווה של מים קרים לרתיחה. פיצול שעועית וניל לאורכו ולהוסיף לתערובת יין ומים.
מוסיפים מקלות קינמון, עלי דפנה וסוכר, לפי הטעם.
מוסיפים אגסים לנוזל ומבשלים במשך כ 20 דקות או עד למכרז. אגסים מגניבים בתערובת יין לטמפרטורת החדר. אתה יכול לקרר אותם בנוזל הציד עד שתהיה מוכן למלא אותם.
הסר גבעולים מן אגסים ולהגדיר גבעולים בצד. אגסים ליבה עם corer תפוח, עוזב אגס שלם.
להקציף יחד גבינת מסקרפונה, שמנת כבדה, קמצוץ קינמון ואבקת סוכר עד חלקה.
העברה לשקית מאפה, או אם אין לך אחד, השתמש בנייר שעווה עטוף בחוזקה לתוך קונוס עם הפינה חתוכה. צינור מילוי לתוך אגסים cored ולסיים על ידי לשים את הגבעולים בעדינות לתוך מילוי mascarpone על גבי האגסים.
להביא את הרוטב עד רתיחה ולהפחית בחצי.
מוסיפים חמאה לרוטב מופחת ומערבבים עד בשילוב. כפית בנדיבות על אגסים. מגניב לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.