ירקות מוקפצים, הודו מעושן ופניני פרובולון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות מוקפצים, הודו מעושן, פרובולון פניני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. גשו לסופר וקנו לחם ג'בטה, פלפל, כרוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו הודו 2-פניני גבינה עם ירקות מוקפצים, כריך הודו מעושן, ו הודו מעושן ופניני ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים פלפל אדום ושום, ומבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים כרוב ו 2 כפות מים; לבשל 4 דקות או עד קייל wilts, ערבוב מדי פעם.
מחלקים חצי גבינה באופן שווה בין 4 פרוסות לחם. למעלה באופן שווה עם הודו מעושן תערובת כרוב. למעלה באופן שווה עם מחצית הנותרים של גבינה פרוסות לחם שנותרו.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. בעדינות מעיל שני הצדדים של כריכים עם ספריי בישול. סדר כריכים במחבת.
מניחים מחבת ברזל יצוק על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח. לבשל כריכים 2 דקות בכל צד או עד גבינה נמסה לחם קלוי (להשאיר מחבת על כריכים בזמן שהם מבשלים).