כבד עגלים בטעם תפוז: פגאטו די ויטלו כל ארנסיה
כבד עגלים בטעם תפוז: פגאטו די ויטלו כל ארנצ'יאן נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 157 קלוריות. אם יש לכם כבד עגלים, מלח ופלפל, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בעטיפה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם צ'יפס סוכר קינמון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 85%. ציון זה הוא מדהים. נסו כבד עגלים מוקפצים, כבד עגלים עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה, ו כבד עגלים עם פנצ'טה, מרווה ופירה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את הגריל או הברוילר.
בקערה קטנה שלבו את גרידת התפוז, השום, עלי הרוזמרין, עלה הדפנה 1, פתיתי הצ ' ילה וכף 1 מלח. לשפשף כל חתיכת כבד בכל רחבי התערובת, ואז לעטוף כל חתיכה בשומן קול, תוחב עלה דפנה לתוך כל אחד ?חבילה?. השחילו 2 או 3 חתיכות כבד על כל אחד מ -5 או 6 שיפודים ובשלו על הגריל או הברוילר, הופכים לעיתים קרובות ומציפים במיץ תפוזים. מתבלים במלח ופלפל בסיום.