קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות חמאה עם חמאה חומה ומרווה

כופתאות חמאה עם חמאה חומה ומרווה
כופתאות Butternut עם חמאה חומה ומרווה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך קמח, מרווה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: דלעת סקווש וחמאה חומה מרווה עם טורטליני, Butternut סקווש Cappellacci עם חמאה חומה מרווה, ו אטריות דלורית בחמאה חומה מרווה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
על מחבת הסדין, מניחים את הצד בשר סקווש למטה וצולים עד רך מאוד (כ 45 דקות). במקביל, אופים תפוחי אדמה ישירות על המדף של תנור במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
לפצל את תפוחי האדמה ולאפשר להתקרר מעט, או עד שאתה יכול להתמודד איתם. אל תתנו להם להתקרר לחלוטין. סקופ את הבשר של תפוחי האדמה ואת הסקווש לתוך קערה ומחית עם מחית יד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את הביצה, מלח ואגוז מוסקט. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך. אל תעשה את זה במיקסר, זה יהיה overwork את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים קמח על ידי כף אם הוא עדיין לח מדי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
להפוך על לוח מקומח ולחלק ל 8 מנות.
7
להתגלגל לחבלים ולחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. בשורה את החתיכות על מחבת סדין משוריינת כמו שאתה עובד. בשלב זה אתה יכול להקפיא אותם על המחבת עד מוצק, ואז להעביר zip שקיות העליון לאחסן במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים בעדינות טיפה בכופתאות. אל תתלהב יותר מדי. כאשר הם מתחילים לצוף, להסיר אותם עם כפית מחוררת ולזרוק אותם לאמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
סירסיר
9
לנקז את המים ולזרוק בקצת שמן. לאחסן באופן רופף במיכלים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
10
כדי לחמם, במחבת סאוט מעל חום גבוה להוסיף 1 כף חמאה רכה. מבשלים עד החמאה מתחילה קצף ולהפוך חום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים 2 כפיות עלי מרווה וכוס 1 של כופתאות. מבשלים עוד דקה עד הכופתאות מחוממות דרך. חזור עד שיש לך כמות הרצויה של מנות. צלחת וגופייה עם פרמזן מגורר טרי.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
פרמזןפרמזן