כופתאות חמאה עם חמאה חומה ומרווה
כופתאות Butternut עם חמאה חומה ומרווה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך קמח, מרווה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: דלעת סקווש וחמאה חומה מרווה עם טורטליני, Butternut סקווש Cappellacci עם חמאה חומה מרווה, ו אטריות דלורית בחמאה חומה מרווה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
על מחבת הסדין, מניחים את הצד בשר סקווש למטה וצולים עד רך מאוד (כ 45 דקות). במקביל, אופים תפוחי אדמה ישירות על המדף של תנור במשך 1 שעה.
לפצל את תפוחי האדמה ולאפשר להתקרר מעט, או עד שאתה יכול להתמודד איתם. אל תתנו להם להתקרר לחלוטין. סקופ את הבשר של תפוחי האדמה ואת הסקווש לתוך קערה ומחית עם מחית יד.
מערבבים את הביצה, מלח ואגוז מוסקט. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רך. אל תעשה את זה במיקסר, זה יהיה overwork את הבצק.
מוסיפים קמח על ידי כף אם הוא עדיין לח מדי.
להפוך על לוח מקומח ולחלק ל 8 מנות.
להתגלגל לחבלים ולחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. בשורה את החתיכות על מחבת סדין משוריינת כמו שאתה עובד. בשלב זה אתה יכול להקפיא אותם על המחבת עד מוצק, ואז להעביר zip שקיות העליון לאחסן במקפיא.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים בעדינות טיפה בכופתאות. אל תתלהב יותר מדי. כאשר הם מתחילים לצוף, להסיר אותם עם כפית מחוררת ולזרוק אותם לאמבט קרח.
לנקז את המים ולזרוק בקצת שמן. לאחסן באופן רופף במיכלים עד מוכן לשימוש.
כדי לחמם, במחבת סאוט מעל חום גבוה להוסיף 1 כף חמאה רכה. מבשלים עד החמאה מתחילה קצף ולהפוך חום.
מוסיפים 2 כפיות עלי מרווה וכוס 1 של כופתאות. מבשלים עוד דקה עד הכופתאות מחוממות דרך. חזור עד שיש לך כמות הרצויה של מנות. צלחת וגופייה עם פרמזן מגורר טרי.