סלט תפוחי אורז בר עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אורז, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו סלט תפוחי אורז בר, סלט אורז בר שקדים ותפוחים, ו ארוחת בוקר אורז בר תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים והאורז. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45-60 דקות או עד שהאורז רך. מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים במידת הצורך.
3
בקערה גדולה שלבו את האורז, התפוחים, הסלרי, הסוכר החום ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מיץ לימון
תפוח
סלרי
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
שלב את מרכיבי ההלבשה; יוצקים מעל תערובת אורז; לזרוק לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.