פנקטה עטופה חזה עוף ממולא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חזה עוף ממולא עטוף פנצ'טה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 320 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. ו 8 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, שום, גבינת עיזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: קלאסיקה דרומית כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 56%. מתכונים דומים: עוף ממולא חמוציות עטוף בפנקטה עם בר מטוגן במחבת, חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו, ו טחינה עטופה בייקון וחזה עוף ממולא עגבניות מיובשות.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום או בנייר אפייה.
מערבבים גבינת עיזים, פלפל אדום, פקאן ושום יחד בקערה; מתבלים במלח ופלפל.
הניחו כל קציצה על שתי פרוסות פנקטה.
כריך כל קציצת עוף בין שני יריעות ניילון נצמד; קילו עוף עם פטיש מטבח לעובי של כ-1/4 אינץ'. כף תערובת גבינת עיזים על קציצות העוף.
מגלגלים עוף ופנקטה סביב תערובת גבינת העיזים ומניחים על תבנית אפייה מוכנה כשצד התפר כלפי מטה. מתבלים כל גליל במלח ופלפל.
מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים צלולים, 20 עד 25 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז הגלילים צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).