קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם

כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית פריך עם צלפים, צימוקים, ופירורי לחם. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם גסים, כרובית, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים, כרובית עם שקדים, צימוקים וצלפים, ו צדפות צרובות עם כרובית, צלפים וצימוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. זורקים פרחים כרובית עם 3 כפות שמן זית בקערה גדולה; תערובת העונה עם מלח ופלפל. מחלקים תערובת כרובית בין 2 גליונות אפייה גדולים rimmed, מתפשט בשכבה אחת. צלוי, משליך מדי פעם, עד כרובית הוא זהוב ופריך, כ 45 דקות. לעשות קדימה: כרובית יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מחממים לפני השימוש.
3
בינתיים, חום שנותר 3 כפות שמן זית בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק זהב, 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
5
מוסיפים צלפים ומבשלים עד שהם מתחילים פופ, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
6
מוסיפים פירורי לחם וזורקים למעיל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פירורי לחם הם זהובים, 2-3 דקות; העברת תערובת פירורי לחם לצלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
7
מוסיפים מרק עוף ודבק אנשובי (אם משתמשים) לסיר אותו. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים צימוקים זהובים וחומץ יין לבן ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות
9
הסר מהחום והנח בצד. עשה קדימה: פירורי לחם ותערובות צימוקים ניתן לעשות 2 שעות קדימה. תחמם מחדש את תערובת הצימוקים לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
10
מעבירים כרובית חמה לקערת הגשה. לפזר תערובת צימוקים מעל, ואז לזרוק להפיץ באופן שווה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מפזרים כרובית עם תערובת פירורי לחם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר