קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם

כרובית פריכה עם צלפים, צימוקים ופירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרובית פריך עם צלפים, צימוקים, ופירורי לחם. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פירורי לחם גסים, כרובית, מרק עוף דל מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כרובית קלויה עם פירורי לחם פריכים וצימוקים זהובים, כרובית עם שקדים, צימוקים וצלפים, ו צדפות צרובות עם כרובית, צלפים וצימוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. זורקים פרחים כרובית עם 3 כפות שמן זית בקערה גדולה; תערובת העונה עם מלח ופלפל. מחלקים תערובת כרובית בין 2 גליונות אפייה גדולים rimmed, מתפשט בשכבה אחת. צלוי, משליך מדי פעם, עד כרובית הוא זהוב ופריך, כ 45 דקות. לעשות קדימה: כרובית יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מחממים לפני השימוש.
3
בינתיים, חום שנותר 3 כפות שמן זית בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק זהב, 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים צלפים ומבשלים עד שהם מתחילים פופ, כ 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
6
מוסיפים פירורי לחם וזורקים למעיל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פירורי לחם הם זהובים, 2-3 דקות; העברת תערובת פירורי לחם לצלחת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
7
מוסיפים מרק עוף ודבק אנשובי (אם משתמשים) לסיר אותו. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיפים צימוקים זהובים וחומץ יין לבן ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נספג, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
9
הסר מהחום והנח בצד. עשה קדימה: פירורי לחם ותערובות צימוקים ניתן לעשות 2 שעות קדימה. תחמם מחדש את תערובת הצימוקים לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
10
מעבירים כרובית חמה לקערת הגשה. לפזר תערובת צימוקים מעל, ואז לזרוק להפיץ באופן שווה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מפזרים כרובית עם תערובת פירורי לחם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר