כרוב מורשת אירי
מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. . זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חוגגים את המורשת האירית שלי דרך מזון (גביני ביסקוויטים איריים סודה), מרק כרוב ותפוחי אדמה אירי עם בשר חזיר, ו ערוץ אירי בשר משומר וכרוב.
הוראות
מניחים כרוב לתוך סיר גדול.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד מכרז, על 15 דקות. בינתיים, לבשל בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מסננים כרוב, טפטוף עם חמאה מומסת.
מפזרים בייקון ואגוז מוסקט.
מניחים מתחת לשמן התנור עד שהשכבה העליונה משחימה קלות, כ-5 דקות.
מגישים עם מלח, פלפל וחומץ לפי הצורך.