כרוב מטוגן בשמן עמוק
כרוב מטוגן בשמן עמוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 470 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, קמח, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . נסו כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב), הודו מטוגן בשמן עמוק, ו עוף מטוגן בשמן עמוק (אבל דל שומן!) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ופירורי לחם יחד בקערה נפרדת.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
טובלים כל טריז כרוב לתוך הביצים המוקצף; הקש טריז כרוב לתוך תערובת הקמח עד מצופה לחלוטין. לנער את כל תערובת קמח עודף.
מטגנים את פלחי הכרוב המצופים בשמן החם עד חום זהוב, כ -10 דקות.
הסר מן השמן החם עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מפזרים גבינת פרמזן על כל פלחי הכרוב המטוגנים.