קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

כרוב ממולא סלובקי

כרוב ממולא סלובקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב ממולא סלובקי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בשר בקר טחון, מלח, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. 370 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה אדיר. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, מרק פטריות חג המולד סלובקי, ו לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים בשר בקר וחזיר יחד. מערבבים בצל, אורז מבושל, פטרוזיליה, מלח, פלפל, מלח שום ו 1/2 פחית מרק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
מרק עגבניותמרק עגבניות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים היטב.
4
ראש הליבה של כרוב, במקום במים רותחים ומרתיחים עד מבושל חלקית. עלים נפרדים וגבעולים לקצץ. שמור על 24 עד 32 עלים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
חותכים את העלים הנותרים בשורה התחתונה של מחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
אורזים קלות קומץ קטן של תערובת הבשר ומניחים במרכז עלה כרוב. מקפלים את החלק העליון של עלה על תערובת, ואז לקפל בצדדים להתגלגל עד תערובת הוא עטוף לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
להניח לחמניות על גבי עלי כרוב קרועים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים כרוב כבוש באופן שווה על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
להניח בייקון על גבי כרוב כבוש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מפזרים 1 עד 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
מערבבים עגבניות קצוצות ומרק עם מים ושופכים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
12
הוסף מים נוספים כדי להגיע לראש כרוב לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
13
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות או עד מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה