כרוב ממולא / Golabki
כרוב ממולא / Golabki יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורז, קמח, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, Golabki (ממולאים כרוב לחמניות), ו Golabki (ממולאים כרוב לחמניות) עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה. לטבול כרוב במים רותחים, להרתיח במשך 3 עד 5 דקות.
הסר את 10 העלים הגדולים וכרוב ולהניח בצד. שמור מספיק עלי כרוב בשורה התחתונה של סיר גדול.
להביא את 2 1/4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורז ומחזירים מים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות אורז ולתת לבשל עד מכרז.
במחבת גדולה, חום את הבצל ב 3 כפות של חמאה או מרגרינה.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב אורז, בצל, חזיר גלם. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את המילוי לתוך 10 חלקים להתפשט באופן שווה על 10 עלי כרוב גדולים.
להתגלגל בחוזקה, תוחב את הקצוות בפנים. מסדרים שכבה של עלי כרוב שמורים על החלק התחתון של סיר ומניחים את הכרוב מתגלגל עליהם.
מניחים את הפטריות בסיר עם לחמניות כרוב.
מוסיפים 1/4 כוס מים רותחים לסיר, מפזרים מלח ונותנים לגלילי הכרוב להתבשל על חום בינוני עד למכרז, כ -30 דקות. אם המים רותחים, מוסיפים עוד מים בזמן הבישול.
כאשר כרוב ממולא הוא רך, להכין את הרוטב. במחבת, ממיסים את שאר החמאה או המרגרינה וקמח חום על אש נמוכה. לדלל את רביכה עם מלאי כרוב הנותרים מן סיר רול כרוב. מביאים את התערובת לרתיחה. מתבלים עם רסק עגבניות.
יוצקים את הרוטב על כרוב ממולא מיד לפני ההגשה.