כרוב נבול עם בייקון
כרוב נבול עם בייקון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 183 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרק ירקות, פלפל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: כרוב נבול עם בייקון וחומץ, כרוב נבול וסלט עדשים, ו כרוב נבול חם עם עוף.
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי או קומקום עד פריך.
הסר רצועות, להתפורר, ולנקז על מגבות נייר.
ממיסים חמאה עם טפטוף על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ו-5 המרכיבים הבאים ומבשלים 5 דקות או עד למכרז.
מערבבים במרק עוף, חומץ סיידר, וסוכר. בהדרגה להוסיף כרוב, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות או רק עד נבול. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 30 דקות או עד מכרז לחלוטין.
מערבבים בייקון שמור; עונה עם רוטב חם,אם תרצה.