כרוב ניצנים מקורמל עם Pancetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים קרמל עם Pancettan. מתאים ל-30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם כרוב ניצנים, שמן זית, עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כרוב ניצנים מקורמל עם Pancetta, שאלוט קרמל וכרוב ניצנים עם פנצ'טה, ו כרוב ניצנים, Pancettan ו Caramelized בצל אדום Crostini (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את כרוב הניצנים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
חותכים את כרוב הניצנים במחצית לאורכו.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב, עד השחמה קלה, 10 דקות; לגרד לתוך קערה.
הוסף את 1/4 כוס השמן הנותרים למחבת.
מוסיף את כרוב הניצנים, צד לחתוך למטה, ואת pancetta. מתבלים במלח ומבשלים על אש גבוהה, מערבבים מדי פעם, עד שהנבטים משחימים ומכרזים, 10 דקות.
מוסיפים את העגבניות המיובשות ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חם, 5 דקות. מתבלים במלח, מעבירים לקערה ומגישים.