כרוב ניצנים עם בייקון ואגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים עם בייקון ואגוזים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 165 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם בייקון, כרוב ניצנים, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו כרוב ניצנים מגורר סלט עם בייקון, אגוזי מלך ומשמש, כרוב ניצנים עם אגוזי מלך וארוגולה, ו כרוב ניצנים עם אגוזי מלך וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הקצוות את כרוב הניצנים. דק לחתוך אותם עם סכין או להשתמש מצורף חיתוך על מעבד המזון שלך לגרוס אותם.
מוסיפים את הבייקון למחבת גדולה דו-צדדית מעל חום בינוני. מבשלים עד הבייקון הוא פריך ואת השומן הוא שניתנו.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת נייר מצופה מגבת ושמורה.
מוסיף את השאלוט למחבת החמה ולטגן עד למכרז, כ -3 דקות.
מוסיפים את כרוב הניצנים על ידי קומץ, ערבוב מעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מטגנים את הנבטים, משליכים עד ירוק בהיר וחד רך, על 3 דקות.
מערבבים באגוזים ומבשלים 1 דקה יותר כדי טוסט.
להוסיף 1/4 מרק עוף כוס, ערבוב עד הנוזל מצטמצם ואת כרוב הניצנים רכים. מערבבים בבייקון מבושל.