קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

כריך משולש-חזיר מועדון

כריך משולש-חזיר מועדון
כריך משולש חזיר מועדון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1329 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 98 גרם שומן. אם יש לך פלפל, חומץ סיידר, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו כריך משולש-חזיר מועדון, הכריך המשולש הטוב ביותר מועדון דקר, ו כריך משולש צ'יפוטלה קלאב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים את המתלים לחלק את התנור לשלישים.מסדרים את חתיכות הבייקון בשכבה אחת על 2 גליונות אפייה מעוטרים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים במשך 10 דקות. לסובב את המחבתות בין מדפי התנור ולהמשיך לאפות עד הבייקון הוא טחון וחום, על 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מעבירים את חתיכות הבייקון לצלחת גדולה מרופדת בנייר מגבת, ומניחים מגבות נייר נוספות בין כל שכבה של בייקון. בזהירות לשפוך את שומן הבייקון מן הסדינים אפייה לתוך כוס מדידה חסינת חום—אתה צריך 2/3 כוס. (אם אין לך מספיק שומן בייקון, להוסיף שמן צמחי לפי הצורך.) Discard any excess bacon fat.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
תן לשומן הבייקון המדוד להתקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
5
מניחים את החלמונים, חומץ וחרדל בקערה בינונית ומקציפים עד בשילוב. בעוד לטאטא כל הזמן, לאט לאט להוסיף את שומן בייקון או תערובת שומן-שמן בייקון בזרם דק עד שהוא משולב לחלוטין ואת התערובת מעובה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את המלח והפלפל ומקציפים לשלב; סט aside.To להרכיב:להגדיל את טמפרטורת התנור כדי לצלות ולשמור מתלה בשליש העליון של התנור.חצי, ליבה, ולחתוך את התפוח לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים את הפרוסות בקערה בינונית, טפטוף עם חומץ, ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים 6 של פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה נקייה. טוסט בתנור, מרפרף פעם אחת, עד השחמה קלה, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
העברה למשטח עבודה וחזור עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
10
מורחים 1 כף של מיונז בייקון על כל פרוסת לחם. באותה מידה מחלקים את כל פרוסות התפוח בין 4 פרוסות הלחם. מעל התפוחים עם החזיר ועוד פרוסת לחם. למעלה עם פרוסות בייקון שמורות ולסיים עם הנותרים 4 פרוסות לחם, מיונז בצד למטה. חותכים כל כריך לרבעים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי