כריכי בשר הודו ופנצ'טה
כריכי פנקטן וטורקי קציץ בשר הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, עגבניות מיובשות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו כריכי הודו-Pancetta Roulade, פנקטה-ארוגולה-כריכי הודו, ו חזיר, פורצ'יני, קציץ בשר. (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, ביצים, חלב, גבינה, עגבניות מיובשות, מלח ופלפל.
מוסיפים את תרנגול ההודו ומערבבים בעדינות לשלב, להיזהר לא overwork הבשר.
על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, פורסים את הפנצ ' טה, חופפים את הפרוסות, לצורה מלבנית גדולה. באמצע המלבן, מניחים את תערובת טורקיה, בעיצוב לתוך כיכר. באמצעות נייר הקלף, לעטוף את pancetta וסביב כיכר טורקיה כדי לכסות לחלוטין. לסחוט את כיכר מכוסה קלף עם הידיים שלך כדי לאבטח את pancetta לחזק את הצורה של כיכר. בעודם מכוסים בקלף, אופים את כיכר הלחם עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות F במדחום הנקרא מיידית, כ-45 דקות.
בבלנדר, לשלב את ארוגולה ואת המיונז ואת התהליך עד חלקה. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת.
כדי להכין את הכריכים, פורסים את הלחמניות וממרחים עם מיונז ארוגולה. פורסים את קציץ הבשר ההודו ומניחים על הלחמניות להכין כריכים.