כריכי גלידת Pizzelle עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכר, גלידה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את pizzelles: מחממים את ברזל pizzelle לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פיצלה
2
לטאטא את הסוכר, חלבונים ביצה, וניל, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף ב 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
מוסיפים את הקמח ומקציפים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
מברשת את משטחי בישול pizzelle עם כמה מן החמאה המומסת הנותרים. כף 1 כף הבלילה במרכז ברזל pizzelle. סגור את הברזל ומבשל עד הזהב עמוק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיצלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מעבירים את הפיצלים למתקן קירור. מגניב לגמרי. לקצץ את כל pizzelle עודף לאורך הקצוות. אחסן את הפיצלים אטומים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פיצלה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
7
כדי להכין את כריכי הגלידה: מורחים בעדינות את הממרח אגוזי לוז שוקולד על צד 1 של 12 פיצלים.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה
ממרח אגוזי לוז
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פיצלה
לחם אגוזי מלך וצימוקים
8
חותכים את קרטון הגלידה כדי להסיר את הגלידה מהקרטון בחתיכה אחת. החל בקצה הרחב ביותר של פיסת גלידה, לחתוך את רוח הגלידה לתוך 1/2-inch-סיבובים עבים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
9
מניחים 1 פרוסת גלידה על גבי כל pizzelle מצופה. (לחלופין, הגלידה ניתן גורף על גבי pizzelle.) מעל כל אחד עם pizzelle השני, הקשה בעדינות לדבוק. מסדרים את הכריכים על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. חנות אטומה ולשמור קפוא,)
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
פיצלה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
אבק כריכי הגלידה עם אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
11
הערה של קוק: אם כריכי הגלידה נאכלים מיד, הפיצלים יהיו פריכים. עם זאת, אם הכריכים יקפאו בן לילה, הפיצלים יתרככו רק מספיק כדי לאפשר את הכריכים להיות חתוכים לתוך טריזים, אם תרצה בכך.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.