כרישה מקרוני וגבינה
ליק מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 720 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך מקרוני מרפק, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על חום גבוה, ערבוב רק עד מעט נבול, 5 דקות; העונה עם מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה עד רך מאוד, על 20 דקות.
בינתיים, בסיר גדול, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים על חום גבוה בינוני, מקציפים, במשך 2 דקות.
מוסיפים את חצי וחצי ומביאים לרתיחה, מטאטא עד מעובה, כ 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות גבינה, מתבלים במלח ופלפל ומקציפים את רוטב הגבינה עד שנמסים.
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים, לבשל את המקרוני עד כמעט אל דנטה.
מוסיפים את המקרוני ואת רוטב הגבינה לירוקים כרישה ומערבבים עד בשילוב.
מעבירים את המקרוני לתבנית אפייה בגודל 8 על 11 אינץ ' ומפזרים את כוס הגבינה שנותרה ב-1/2.
אופים במשך כ 40 דקות, עד מבעבע. הפעל את broiler על ולצלות את המקרוני וגבינה עד חום זהוב על גבי, על 3 דקות.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.