קושימומחה
מוכן ב58 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

לא המקרוני והגבינה של אמא שלך.

לא המקרוני והגבינה של אמא שלך.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לא יו' אמא של מק 'וגבינה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 843 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, קמח, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים פירורי לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה 5 עד 7 דקות או עד הזהב, ערבוב פעם אחת לאחר 2 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לבשל פרושוטו, בקבוצות, במחבת גדולה משומנת קלות על חום בינוני 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ניקוז על מגבות נייר; להתפורר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
בינתיים, להמיס חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; להוסיף שאלוט, ו לטחון 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
מוסיפים יין, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
בהדרגה לטאטא קמח עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 דקות. בהדרגה לטאטא חלב הבא 4 מרכיבים; לבשל, לטאטא כל הזמן, 12 עד 14 דקות או עד התערובת מתעבה ומתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר וזרוק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מקום 4 כוסות (16 עוז. גבינת צ ' דר בקערה חסינת חום גדולה. שמור גבינת צ ' דר נותרת לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים גבינת גאודה ופרמזן לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גאודהגאודה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בהדרגה לשפוך רוטב לבן על גבינות, לטאטא עד גבינות נמסות ורוטב הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מערבבים פסטה ו prosciutto עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
14
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; מפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
15
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מגישים באופן מיידי.
17
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Fiorucci Riserva Prosciutto ו-Cracker Barrel Vermont White Sharp Cheddar.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר לבנה חדהגבינת צ ' דר לבנה חדה
פרושוטופרושוטו
לכריכהלכריכה
18
לא-
19
לאפות לא את המקרוני וגבינה של אמא שלך, להשמיט פירורי לחם. הכינו את המתכון לפי ההוראות בשלבים 2 באמצעות מערבבים פסטה, פרושוטו וגבינות לרוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פרושוטופרושוטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
מגישים באופן מיידי.
21
הערה: אין להשתמש גבינה מראש; זה לא נמס בצורה חלקה. אתה יכול לגרוס את הגבינה ולפריך את הפרושוטו עד יום אחד קדימה ולהירגע. אתה יכול גם טוסט פירורי הלחם קדימה ולאחסן אותם בשקית ניילון zip-top.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פרושוטופרושוטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2