לא המקרוני והגבינה של אמא שלך.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לא יו' אמא של מק 'וגבינה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 843 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 58 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, קמח, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פירורי לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה 5 עד 7 דקות או עד הזהב, ערבוב פעם אחת לאחר 2 1/2 דקות.
לבשל פרושוטו, בקבוצות, במחבת גדולה משומנת קלות על חום בינוני 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר; להתפורר.
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בינתיים, להמיס חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; להוסיף שאלוט, ו לטחון 3 דקות או עד מכרז.
מוסיפים יין, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי, ומבשלים 1 דקה.
בהדרגה לטאטא קמח עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 דקות. בהדרגה לטאטא חלב הבא 4 מרכיבים; לבשל, לטאטא כל הזמן, 12 עד 14 דקות או עד התערובת מתעבה ומתחיל לבעבע.
מקום 4 כוסות (16 עוז. גבינת צ ' דר בקערה חסינת חום גדולה. שמור גבינת צ ' דר נותרת לשימוש נוסף.
מוסיפים גבינת גאודה ופרמזן לקערה.
בהדרגה לשפוך רוטב לבן על גבינות, לטאטא עד גבינות נמסות ורוטב הוא חלק.
מערבבים פסטה ו prosciutto עד מעורבב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'; מפזרים פירורי לחם.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מבעבע.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ב-Fiorucci Riserva Prosciutto ו-Cracker Barrel Vermont White Sharp Cheddar.
לאפות לא את המקרוני וגבינה של אמא שלך, להשמיט פירורי לחם. הכינו את המתכון לפי ההוראות בשלבים 2 באמצעות מערבבים פסטה, פרושוטו וגבינות לרוטב לבן.
הערה: אין להשתמש גבינה מראש; זה לא נמס בצורה חלקה. אתה יכול לגרוס את הגבינה ולפריך את הפרושוטו עד יום אחד קדימה ולהירגע. אתה יכול גם טוסט פירורי הלחם קדימה ולאחסן אותם בשקית ניילון zip-top.