מתכון פיצה ללא גלוטן קרום מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל קרום שמגיש 8. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. לכי לחנות וקחי עמילן תפוחי אדמה, ביצה, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה טאקו ללא גלוטן עם הקרום פיצה ללא גלוטן של אודי, פיצה ללא גלוטן, ו פיצה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
גמר הבצק: עם מערבל הדוכן פועל על נמוך, מוסיפים את שמן הזית, ואז את הביצה. לאט, יוצקים במים. הנה החלק החשוב: בצק פיצה ללא גלוטן לא ייראה זהה לבצק גלוטן. זה יהיה הרבה יותר רטוב, אפילו קצת כמו בלילת פנקייק. כשאתם שופכים את המים, חפשו את הבצק שיתחבר סביב המשוט. עם זאת, כאשר אתה מכבה את המיקסר, הבצק צריך ליפול מהמשוט מיד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לתת את הבצק לעלות: לגרד את בצק הפיצה לתוך קערה גדולה משומנת. מכסים אותו בניילון נצמד ומניחים את הקערה במקום חם. בצק ללא גלוטן לא עולה כמו בצק גלוטן. במקום זאת, אתם מחפשים את הבצק כדי להתייבש באופן מלא ולהגדיל את הגודל על ידי כשליש. כאשר הבצק עלה קצת ויש לו את המרקם של הבצק המסורתי, על 1 1/2 שעות, אתה מוכן לאפות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות F. אם יש לך אבן פיצה - ואנחנו ממליצים לך לעשות-לשים אותו בתנור עכשיו.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אם אתה הבעלים של קליפת פיצה, להניח פיסת נייר קלף על זה עכשיו. אם אין לך אחד, לשים את נייר קלף על תבנית פיצה או תבנית אפייה.
שים את הבצק על נייר הקלף ולאחר מכן מעל אותו עם עוד אחד באותו גודל. באמצעות הידיים או מערוך, לשטח את הבצק לאט ובאופן שווה. אתה רוצה בצק פיצה על 12 אינץ ' בקוטר. קח את פיסת נייר הקלף העליונה מהבצק של הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
אופים את הבצק בתנור עד שהקצוות מתחילים לחום ופריך והחלק העליון של הפיצה קצת מוצק למגע, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
תוציא את בצק הפיצה ותעלה עם כל תוספות שתרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
7
יוצקים את כל הקמחים לתוך מיכל גדול. (חנויות אספקת מסעדה למכור מיכלי פלסטיק גדולים שמתאימים למטרה זו היטב. אתה יכול גם להשתמש בצנצנת זכוכית גדולה.) לנער ולנער ולנער חזק יותר עד כל הקמחים הפכו צבע אחד.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.