לביבות עם צ'אטני ג' ינג'ר תפוח עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו חרדל טחון, פתיתי פלפל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו לביבות מטוגנות שומן ברווז עם צ'אטני לימון תפוח, תפוח ירוק וצ'אטני ג' ינג'ר, ו חמוציות, תפוחים וג'ינג'ר צ' אטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך Chutney: בסיר גדול, לשלב תפוחים, בצל, זנגביל, חומץ, מלח, חרדל, סוכר, פתיתי פלפל אדומים, וצימוקים. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד מעובה, 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
מניחים תפוח אדמה מגורד בקערה גדולה וממלאים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לשבת במשך 15 דקות, ולאחר מכן לנקז, לסחוט כמה שיותר לחות עודפת ככל האפשר.
3
בקערה בינונית, לשלב תפוחי אדמה סחוטים, בצל, ביצים, קמח, מלח ופלפל. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
קו גיליון אפייה או מגש עם מגבות נייר. במחבת גדולה עם לפחות 2 צדדים אינץ', לחמם שכבה 1/4 אינץ ' של שמן צמחי על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-
5
כאשר שמן חם אבל לא מעשן, להוסיף כפות גדולות של הבלילה למחבת. קלות להדק את הבלילה עם מרית לעשות פטי עבה 1/3 אינץ'. מבשלים לביבות עד הזהב בתחתית, על 3 דקות. הפוך לביבות מעל ומבשלים עד הצד השני הוא זהב, על עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דַק-
6
השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר לביבות מהמחבת ולמקם על מגבות נייר.