לבשל את הספר: מרגריטות אבטיח
גשו לסופר וקנו ליקר אבטיח, אבטיח, עלי נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: מרגריטות שמפניה, לבשל את הספר: מיסיסיפי אבטיח-בזיליקום מרטיני, ו מבשלים את הספר: עגבניות ירושה ג'ינג'ר במרינדה עם אבטיח , בוראטה, & ארוגולה מתובל.
הוראות
חותכים את האבטיח לקוביות 1 אינץ', הסרת הזרעים כמו שאתה הולך.
מניחים את הקוביות לתוך מסננת להגדיר בתוך קערה. מערבבים את הקוביות בעדינות כדי לחלץ מיץ מבלי לשבור את הקוביות. אתה צריך לפחות 8 אונקיות של מיץ.
שים את קוביות האבטיח על מגש להקפיא עד מוצק-כשעה.
מערבבים את הסירופ, מיץ לימון, ומיץ ליים עם מיץ אבטיח. כדי לשרת, לחלק את הקוביות הקפואות בין 4 כוסות.
מוסיפים את הטקילה, ואז את הליקר, ואז את תערובת המיץ ומערבבים.