קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: פודינג תירס

לבשל את הספר: פודינג תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פודינג תירס. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פתיתי צ'ילה, שמנת, גבינת צ' דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פודינג אורז הבית של מיס Ina, לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' ולשים את המחבת בתנור כדי לחמם בזמן שאתה מכין את הפודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מטגנים את הבייקון עד פריך, ואז להעביר אותו, יחד עם 2 כפות של טפטוף, לקערה גדולה. אם יש צורך, להוסיף חמאה מומסת כך הסכום הכולל של שומן שווה 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
למדוד את הקמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, פתיתי צ ' ילה לקערה ולהקציף לשלב. מערבבים בקמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לפצח את הביצים לתוך הקערה עם טפטוף, ולאחר מכן להוסיף את החלב, סוכר, חומץ לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת חלקה; הבלילה תהיה דקה למדי. מערבבים את הגבינה והעירית.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת המחוממת, ולאחר מכן יוצקים את השמנת למרכז מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים במשך 50 עד 60 דקות. הפודינג צריך לרעוד מעט כאשר מזועזע בעדינות, אבל הקצוות צריך להיות מוגדר משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו לעמוד במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.