לבשל את הספר: עוגיות חמוציות אגוז דלעת יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 755 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח לא סופג, סוכר, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי, מבשלים את הספר: סטילטון וקרקרים אגוז, ו לבשל את הספר: נקטרינה גלטות אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מדף אחד בשליש העליון של התנור, ומחממים את התנור ל 350 & fegF. תשמן את המחבתות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את החמאה, מקורר מעט, עם הביצים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
להקציף מחית דלעת וסוכר. מערבבים את גרידת התפוז לתוך המים ואז מוסיפים לתערובת הדלעת ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את החומרים יבשים לתוך החומרים הנוזליים ולקפל בעדינות עד כמעט בשילוב, ולאחר מכן להוסיף את חמוציות ואגוזי מלך. סיום עם כמה משיכות עדינות לשלב ללא ערבוב יתר.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
מקלות קינמון קצרים
6
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 2 מחבתות כיכר מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מפזרים את החלק העליון של כל כיכר בקלילות עם סוכר turbinado, על 1 כף לכל כיכר, כדי ליצור קרום קריסטל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
אופים במשך 55 עד 65 דקות, או עד קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס באמצע הכיכר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
לקרר את הכיכרות במחבת במשך 15 דקות, ואז בזהירות להפוך אותם מתוך המחבתות ומניחים את הכיכרות על מתלה תיל עד מקורר לחלוטין. לעטוף בסרט פלסטיק ולאחסן במקרר. כיכרות אלה לשמור היטב במשך 3 עד 4 ימים, להקפיא היטב אם עטוף פלסטיק ולאחר מכן לסכל.