קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

לזניה אל פורנו

לזניה אל פורנו
גשו לסופר וקנו בצל, שום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו Pompelmo אל forno, לזניה אל פורנו, ו Pastan Al Forno (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מבשלים את האטריות לזניה בשפע של מים מלוחים רותחים עד גמיש בקושי רך, על 10 דקות. מערבבים עם כף עץ כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מסננים את האטריות ביסודיות, מעיל עם שמן זית לשמור אותם לח וקל לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לטגן מעל חום בינוני, בצל, שום ועשבי תיבול. לבשל 5 דקות. בשר בקר ונקניקיות חום עד שכבר לא ורוד, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מסננים שומן לתוך מיכל קטן ולהשליך. מערבבים את רסק העגבניות לחלוטין. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
בקערת ערבוב, לשלב ריקוטה, פטרוזיליה אורגנו. מוסיפים ביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מוסיפים פרמזן, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
כדי להרכיב את הלזניה: מעיל התחתון של מחבת 13 על ידי 9 אינץ ' עם מצקת מלאה ברוטב עגבניות. מסדרים 4 אטריות לאורך בשכבה חופפת מעט על הרוטב. לאחר מכן, קו כל קצה של המחבת עם אטריות לזניה. זה יוצר צווארון שמחזיק בפינות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מורחים 1/2 של תערובת הבשר על הפסטה. Dollop 1/2 של תערובת ריקוטה על הבשר, להפיץ את הקצוות עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מפזרים 1/2 של המוצרלה על גבי ריקוטה. למעלה עם מצקת מלאה ברוטב עגבניות, פרוש באופן שווה. חזור עם השכבה הבאה של אטריות, בשר, גבינות ורוטב. השכבה העליונה האחרונה עם אטריות, רוטב ומוצרלה גרוסה ופרמזן. הקש על המחבת כדי לאלץ את בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
תן לזניה לנוח במשך 30 דקות כך האטריות להתיישב לחתוך בקלות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
15
חותכים לריבועים 2 אינץ ומגישים.

מרכיבים

3עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')2ביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה שטוחה איטלקית, קצוצה דקפטרוזיליה שטוחה איטלקית, קצוצה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבזיליקום טרי, קצוץבזיליקום טרי, קצוץ2ציפורןשום, פרוסשום, פרוס680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי טחוןנקניק איטלקי טחון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות לזניה מיובשותאטריות לזניה מיובשות12שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1בצל, קצוץבצל, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאורגנו טרי, קצוץאורגנו טרי, קצוץ28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרמזן מגוררת וm zarella, לציפויפרמזן מגוררת וm zarella, לציפוי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת850חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת ריקוטה, (2 מכולות)גבינת ריקוטה, (2 מכולות)12שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור, לפי הטעםמלח ופלפל שחור, לפי הטעם454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה, גרוסהגבינת מוצרלה, גרוסה170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רסק עגבניות ,( 1 פחית)רסק עגבניות ,( 1 פחית)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב עגבניות, מוכןרוטב עגבניות, מוכן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.