לזניה עם נקניק, גבינה ובזיליקום
מתכון נקניק, גבינה לזניה בזיליקום יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 511 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, בצל, נקניקיות חריפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה עם אטריות בזיליקום תוצרת בית ורוטב עגבניות-נקניק, שלוש לזניה גבינה-נקניק, ו לזניה עם שלוש גבינה ונקניקיות. (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניקים, בצל, שום, אורגנו ופלפל אדום מרוסק עד שנקניק מבושל דרך, מרוסק נקניק לחתיכות קטנות עם גב של מזלג, על 10 דקות.
מוסיפים עגבניות כתושות ועגבניות חתוכות לקוביות עם מיצים. מביאים רוטב לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות כדי למזג טעמים. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. צמרמורת עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.)
באמצעות פניות on / off, קוצצים בזיליקום טרי משאיר דק במעבד.
מוסיפים ריקוטה, מוצרלה, פרמזן, ביצה, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. באמצעות פניות on / off, מילוי תהליך עד רק מעורבב ומרקם הוא עדיין עבה.
מורחים 1 1/4 רוטב כוסות בתבנית זכוכית 13x9x2 אינץ'. סדר 3 אטריות על רוטב. זרוק 1 1/2 כוסות מילוי על אטריות, ואז להפיץ באופן שווה כדי לכסות.
מפזרים 3/4 כוס גבינת מוצרלה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. חזור על שכבות של רוטב, אטריות, מילוי וגבינות 2 פעמים נוספות. למעלה עם הנותרים 3 אטריות. רוטב כף שנותר על גבי אטריות.
מפזרים גבינות שנותרו. לרסס חתיכת נייר גדולה עם תרסיס שמן זית nonstick. לכסות את הלזניה בנייר כסף, לרסס את הצד.
אופים לזניה 40 דקות. בזהירות לחשוף. הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
אופים עד אטריות מכרז, בועות רוטב עבה הקצוות של לזניה הם זהובים ונפיחות, על 20 דקות.
העברה למשטח עבודה; תן לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.