לזניה צ'וריסו ופלפל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Queso Fundido con Chorizo ורדה Y Rajas (גבינה מותכת עם צ'וריסו ירוק רצועות פלפל קלוי), לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה או ווק, ואז מבשלים את הבצל במשך 5-10 דקות או עד שהם מתחילים לצבוע.
מוסיפים את הצ ' וריסו, הפלפלים והתיבול ומבשלים כמה דקות.
יוצקים את passata עם 150ml מים, ואז לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
בינתיים, לנצח את fromage frais וביצה עם הגבינה, ולאחר מכן עונה.
כפית שליש מתערובת רוטב העגבניות לתוך הבסיס של צלחת לזניה עמוקה. שים 3 גיליונות של לזניה בשכבה אחת על גבי, ולאחר מכן לכסות עם רוטב שלישי יותר 3 גיליונות לזניה יותר. מכסים את שארית הרוטב והסדינים, ואז לשפוך את רוטב הגבינה על גבי.
אופים במשך 40-50 דקות עד הציפוי מוגדר ומתחיל צבע.
מגישים זרועים עלי בזיליקום.