לחם ארטישוק
מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מארון בישול יש 1 אוהדים. אם יש לך שמנת, גבינת שמנת, מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: לחם ארטישוק, לחם ארטישוק מתאבן, ו לחם ארטישוק תרד.
הוראות
מערבבים את לבבות ארטישוק, בצל ירוק, שום, גבינת שמנת, מיונז, שמנת חמוצה, מוצרלה ופרמזן רג ' יאנו הזמנה חלק מהגבינה.חלול 1/2 אינץ ' ממרכז שני חצאי הלחם.
מורחים את התערובת לתוך החור בפרוסות הלחם העליון עם הגבינה השמורה.
אופים בתנור שחומם מראש 177° מכוסה בנייר כסף במשך 20 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד הגבינה נמסה חום זהוב.