לחם פיסטו צרפתי פריך
מתכון לחם פיסטו צרפתי פריך יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 177 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קמח לחם, מים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: לחם צרפתי פריך, פוטאג'צרפתי עם פיסטו, ו צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו.
הוראות
שלב 3 1/2 כוסות קמח הבא 3 מרכיבים; להוסיף שמן הבא 4 מרכיבים, והכה במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי כבד חובה עד מעורבב.
הוסף 1 1/3 כוסות מים חמים; הכה במהירות בינונית עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש עד חלק וגמיש (5 עד 10 דקות), הוספת קמח שנותר לפי הצורך.
מניחים בצק בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
בואו לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח קלות, ללוש קלות 4 או 5 פעמים. מחלקים בצק לשניים. לעצב כל חלק לתוך כיכר עגולה, ולמקם על גיליון אפייה משומן קלות מפוזר עם קמח תירס.
לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. לעשות 1/2 אינץ ' חתכים עמוקים בחלק העליון של כל כיכר עם סכין חדה.
מערבבים ביצה ו 1 כף מים, ערבוב היטב; תערובת מברשת בעדינות על כיכרות.
מניחים מחבת רדודה על מתלה תנור נמוך; ממלאים במים רותחים.
מניחים כיכרות על מדף באמצע.
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבתות מיד; מגניב על מדפים תיל.