אפונה שחורה מטוגנת
אם יש לך שאלוט, אפוני פנס בעין, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט עוף מטוגן עם אפונה שחורה ורוטב חלב חמאה, ללא בשר יום שני: אורז מטוגן שחור עם אפונה הצמד בצל ירוק, ו סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מחית את האפונה בעין בקערה עם מזלג. פרסו את הבייקון לתוך האפונה, ומערבבים בצלעות, פלפלים אדומים, ומספיק קמח כדי להפוך את התערובת לדבוק יחד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. טופס את תערובת האפונה בעין שחורה לתוך 4 קציצות.
ממיסים את החמאה בשמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הקציצות עד חום זהוב ופריך בכל צד, כ 4 דקות לכל צד.