לחם קינמון בטטה הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו חלב, סודה לשתייה, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו לחם זול מאוד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם בטטה קינמון ותבלינים, בעיטה מתוקה: צ'יפס בטטה קינמון צ' יפוטלה, ו לחם מתוק קינמון תפוח.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 אום. בקערה גדולה, לטאטא את שמונה המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים ביצים, בטטות, שמן וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
ביצה
חלב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
תנור
2
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד לחות. מקפלים פנימה צימוקים ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
3
מעבירים לארבעה משומנים 5-3 / 4 על 3 על 2 אינץ'. מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
4
אופים 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים למדפי תיל להתקררות.