לחם שום
לחם שום הוא מתכון צמחוני לצמחוניות מסוג לקטו-אובו עם 6 מנות. תמורת 1.3 דולר למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. תוספת זו מכילה 248 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. גש לחנות וקנית פלפל, לחם צ'יאבטה, שיני שום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . ציון זה אינו יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מרק שעועית לבנה ושום עם תרד, פרוסצ'וטו פריך וטוסטים רוזמרין-שום , לחם שום בעבודת יד עם מוצרלה , וברוקולי עם פירורי לחם מוקפצים ושום .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
מניחים את השום בקערה של מעבד מזון וטוחנים עד שהוא קצוץ.
מוסיפים את הפטרוזיליה, האורגנו, המלח והפלפל ומטגנים פעמיים בפולסים.
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית ומוסיפים את תערובת השום.
פורסים את לחם הצ'יאבטה לשניים אופקית, ומורחים את החמאה על חצי אחד.
מורחים את תערובת השום על החצי השני של הלחם, ומחברים את החצאים זה לזה. עוטפים את הלחם בנייר אלומיניום.
הכניסו את הלחם לתנור ואפו במשך 5 דקות. פתחו את נייר הכסף והמשיכו לאפות 5 דקות נוספות.