לחם שוקולד: Parozzo יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קורנפלור, שוקולד מריר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוד מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה, לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, ו פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים.
הוראות
1
בקערה של מעבד מזון, לשלב את השקדים blanched ושקדים מרירים או גרעינים משמש לטחון לאבקה בסדר, הוספת קצת סוכר במידת הצורך כדי לשמור על האגוזים מלהיצמד זה לזה. תניח בצד.
משמנים מחבת עוגה בגודל 9 אינץ ' עם חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
5
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, קורנפלור ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
להפריד את הביצים ומניחים את החלמונים והחלמונים לקערות נפרדות. הכה את החלמונים עם מערבל יד בהדרגה להוסיף את שקדים הקרקע ואת הסוכר, להכות את התערובת עד שהוא קל ורך. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח וחמאה מקוררת, מכים במרץ בין כל תוספת.