לחם תירס ומילוי צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם תירס ו מלית צדפות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, לחם תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס ומילוי צדפות, מילוי צדפות-Cornbread, ו לחם תירס דרומי ורוטב צדפות (מלית).
הוראות
לחמם את התנור ל 135° ולסדר מתלה באמצע.באמצעות הידיים שלך, להתפורר לחם תירס לחתיכות לא גדול מ 3/4 אינץ ' על תבנית אפייה מעוטר.
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים במשך 15 דקות. כבה את התנור ותן ללחם התירס להתייבש בתוך התנור למשך הלילה.למחרת, להעביר את לחם התירס לקערה גדולה ומניח אותו בצד.
מחממים את התנור ל 177° עם המתלה באמצע. מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.ממיסים 1 1/2 מקלות של החמאה הנמדדת במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הסלרי, שורש סלרי ובצל, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הקורנית ואת זרעי סלרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערה עם לחם התירס.
לטפטף את המניה או מרק ואת נוזל הצדפה לתוך הקערה ומערבבים עד משולב לחלוטין. מקפלים את הצדפות, ביצים, פטרוזיליה.
מעבירים את המילוי לתבנית האפייה מוכנה.
חותכים את מקל 1/2 הנותרים של חמאה לחתיכות קטנות ולפזר אותם על החלק העליון של המילוי.
אופים עד חום זהוב על גבי, כ 40 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הזכייה וון ריזלינג עם 4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![וון זכייה ריזלינג]()
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.